top of page

tervezzen velünk! 

Szöke Mónika

Lakberendező, grafikus

arckep2.jpg

Szöke Mónika

Lakberendező, Grafikus

Mindig a kihívásokkal teli, inspiráló feladatok okoztak örömet, ami állandó megújulásra késztet és előre mozdít. Megoldást találni egy nehéznek tűnő feladatra számomra izgalmas kihívás.


Az építkezés, otthonteremtés mindig sok izgalommal jár. Ez egy hosszú távra szóló befektetés, amely alapvetően befolyásolja egy család életét. Egy jól átgondolt, funkcionálisan jól szervezett otthon menedék, amely összhangot teremt a családban, feltölt és erőt ad a mindennapokban.


Fontos tehát, hogy a tervezésre megfelelő időt és energiát szánjunk, hiszen az eredmény bármi másnál nagyobb hatással lesz életünkre.
A jó lakberendező olyan, mint egy felkészült idegenvezető: segít eligazodni az ismeretlen terepen, fogja a kezünket, hogy el ne tévedjünk. Folyamatosan információkkal lát el, hogy végül sok élménnyel gazdagodva arra gondolhassunk: "Fárasztó volt az utazás, de szép élményekkel, elégedetten térünk haza OTTHONUNKBA..."

Képernyőfotó 2023-04-07 - 11.02.53.png

Szöke Nóra

Marketing

A Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdászként diplomáztam Kereskedelem és Marketing szakon.

A marketing szakma rejtelmeibe már az egyetemi éveim alatt sikerült betekintést nyernem és széleskörű tapasztalatot, valamint gyakorlati tudást szereznem, melyeket azóta a marketing minden területén igyekszem kamatoztatni.

Szerencsére egyre több vállalkozás ismeri fel a Brandépítés jelentőségét, ami segít definiálni cégük belső értékeit és a piac tudomására hozni azokat az egyedi személyiségjegyeket, amely kiemelik, megkülönböztetik őket a versenytársaktól. 

Megtalálni cégünk saját hangját, színét és stílusát nem könnyű feladat. Ezt lefordítani arra a nyelvre, amit a célpiac megfelelően értékel és értelmez, még összetettebb tervezés eredménye.

A folyamatban több szakma dolgozik és egyeztet folyamatosan: grafikusok, marketingesek és legjobb esetben belsőépítészek. Egy jól összehangolt, szakértő csapat a vállalat külső- és belső megjelenésében is egységet, harmóniát alakít ki.

Ez olyan vállalat képét vizionálja, amely működésében is komplex, profi és igényes.​

Telefon: +36 20 550 7046

bottom of page