top of page

tervezzen velünk! 

Szöke Mónika

Lakberendező, grafikus

Szöke Mónika

Lakberendező, Grafikus

Mindig a kihívásokkal teli, inspiráló feladatok okoztak örömet, ami állandó megújulásra késztet és előre mozdít. Megoldást találni egy nehéznek tűnő feladatra számomra izgalmas kihívás.


Az építkezés, otthonteremtés mindig sok izgalommal jár. Ez egy hosszú távra szóló befektetés, amely alapvetően befolyásolja egy család életét. Egy jól átgondolt, funkcionálisan jól szervezett otthon menedék, amely összhangot teremt a családban, feltölt és erőt ad a mindennapokban.


Fontos tehát, hogy a tervezésre megfelelő időt és energiát szánjunk, hiszen az eredmény bármi másnál nagyobb hatással lesz életünkre.
A jó lakberendező olyan, mint egy felkészült idegenvezető: segít eligazodni az ismeretlen terepen, fogja a kezünket, hogy el ne tévedjünk. Folyamatosan információkkal lát el, hogy végül sok élménnyel gazdagodva arra gondolhassunk: "Fárasztó volt az utazás, de szép élményekkel, elégedetten térünk haza OTTHONUNKBA..."

DSC_4573_012.jpg

Szöke Nóra

Blog, Marketing

Kicsi korom óta szín- és anyagminták, tervrajzok és szakkönyvek vesznek körül. Magától értetődő, hogy engem is magával ragadott ez a világ, de számomra sokkal vonzóbb terület az, ahol az ügyfelekkel és az ő igényeikkel foglalkozhatok. Szeretném Önöket sok hasznos információval, ötlettel és újdonsággal ellátni.

Telefon: +36 20 550 7046

bottom of page